O nas

Smo proizvodno podjetje, ki se ukvarja z izdelavo športnih oblačil ter dodatkov.

Podjetje je bilo ustanovljeno Aprila 1993. Dobrih deset let smo izdelovali izdelke drugih blagovnih znamk,  za še danes najbolj poznane znamke kolesarskih in športnih oblačil. Ker smo se v tovrstnem sodelovanju počutili utesnjene, saj ni bilo prostora za naš razvoj, smo se odločili razviti svoje izdelke in lastno blagovno znamko Tamai.

Želja da bi nudili kupcu unikaten, kvaliteten in personaliziran izdelek nas je pripeljala na pot kjer smo sedaj. Razvijamo, testiramo in projektiramo naše izdelke od samega začetka, do prodaje in praktične uporabe. Zahvala gre mnogim znanim športnikom, ki so nam s svojimi izkušnjami pomagali razviti vrhunske izdelke, ki jih odlikuje visoka tehnološka dovršenost, uporabnost ter kakovost izdelave in meterialov.

Vsi izdelki so izdelani iz kvalitetnih, skrbno izbranih materialov, z napredno tehnologijo, ki uporabniku nudijo kar največje udobje in funkcionalnost. Naši izdelki so izdelani le iz materialov katerih poreklo je sledljivo in so vsi narejeni v Evropi, največ jih prihaja iz Italije in Švice. Uporabljeni materiali so testirani antialergijsko ter obdelani protimikrobno, saj le tako lahko uporabniku nudijo dobro uporabniško izkušnjo še vrsto let.

Lasten dizajnerski kotiček in tiskalnik za sublimacijsko tiskanje nam je raširil obzorja in zelo povečal nabor različnih izdelkov. Sublimacijski tisk je najobstojnejši med vsemi tiski na blago. Oharanijo se primarne lastnosti materialov, barve so antialergijske in ne bledijo.  Vsakemu kupcu skušamo izrisati lasten unikaten in atraktiven dizajn po najbolj svežih modnih smernicah. Neskončna izbira barv ter vzorcev, ter potrpežljiva in ustrežljiva ekipa lahko tako zadovolji tudi najbolj zahtevne stranke. Kljub temu da radi ustvarjamo smo zelo veseli tudi ko damo strankam pri oblikovanju proste roke, da si same izdeljao dizajn, skupaj ga dodelamo in je tako kupec priča kako se njegova želja prelevi v čisto pravi izdelek.

Naš kolektiv bi opisali kot strokovno dobro usposobljen, profesionalen in dostopen tim.

 

Naša največja želja je Vaše zadovoljstvo!

Tamai Team